Valmista ise saia- ja leivakrõpsud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Inimesed on harjunud krõpse poest ostma, kuid tegelikult on neid lihtne ka ise kodus valmistada, kirjutab ajakiri Naised.

Kindlasti leidub igas kodus leiba ja saia, krõpsude valmistamiseks on eriti hea, kui leivad-saiad on paar päeva vanad.

Lõika leivast või saiast õhukesed viilud - mida õhem, seda parem - ja maitsesta oma soovi järgi suhkru, kaneeli, küüslaugu, soola, juustu vms.

Tõsta viilud ahju kuivama ja suupiste ongi valmis.

Kui sul on kodus vaid värsket saia ja leiba, võid need kõigepealt panna sügavkülma tahenema.

Täpselt samuti saab teha tortiljade, pitasaia või lavašiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles