Marika Vaarik: mida teed, teed vaid iseendale

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marika Vaarik.
Marika Vaarik. Foto: SCANPIX

Kogenud näitleja Marika Vaarik, kes on ka hittseriaali «Kättemaksukontor» särav täht, rääkis ajakirjale Naised, et ta ise pole sugugi kättemaksuhimuline inimene. Elus lähtub ta põhimõttest, et kõik mis ta teeb, teeb iseendale.

«Sa ei pea mõtlema, et mida teine sinu tegudest arvab, vaid tegutsema ikka oma sisemisest eetikast lähtuvalt ja kui sinu sisemine eetika on tugev, siis lähtuvalt sellest tuleb ka küsimust tõlgendada,» selgitas ta. «Kui sa neid asju ajad nii, et mis mulje ma jätsin teistele – siis see on vale tee.»

Kuigi naine tunnistas, et on aidanud näiteks kodutuid kasse, ei taha ta oma häid tegusid reklaamida. «Mõni abistamine on nii loomulik ja sellepärast ei jäägi see mulle millegi erandlikuna meelde. Pisikesed asjad ongi just kõige tähtsamad.»

Marika sõnul on talle endale palju heategusid tehtud – enim väärtustab ta seda, kui raskel ajal tuleb sõber külla ja pakub tuge, sest sellised ongi õiged sõbrad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles