Meestele: kuus tõde kokkukolimise kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tüdruksõbraga kokkukolimine on suur asi. See on isegi suurem samm kui abiellumine. Kuigi pere ja sõbrad ei tunnusta seda abieluga samavääriliselt, muutub teie mõlema elu kui otsustate koos elama hakata.

Mehed reeglina pooldavad kooselu ja leidub mitmeid põhjuseid, miks see on hea idee, kuid sellega võivad kaasneda ka negatiivsed asjad. Järsku peavad su semud ette helistama, kui tahavad õhtul külla tulla. Mõnikord tahad pühapäeval krõpse süüa ja telekast jalgpalli vaadata, aga naise jaoks on mõeldamatu veeta päev toas, kui väljas särab päike. Enne selle suure sammu astumist, oleks mõistlik oma ootusi natuke realistlikumaks muuta, kirjutab AskMen.com.

Kahe televiisori müüt: liidate oma vara ja magamistoas saab olema lisateleviisor. Lahe!

Reaalsus: ilmselt ei meeldi naisele paljud sinu isiklikud asjad, alustades plakatitega, mida seinale soovid riputada. Ja televiisor magamistoas mõjub suhtele kohutavalt. Ürita kiusatusele vastu panna.

Sõpradega suhtlemise müüt: jätkad regulaarseid kohtumisi oma semudega, ainult selle vahega, et nüüd tuled õhtul koju sooja kallistuse ja hommikul kuuma kohvi juurde.

Reaalsus: mida partner enne ei teadnud, ei saanud talle ka närvidele käia. Kui ta nüüd näeb, kuidas sa end tõeliselt kuttidega koos lõdvaks lased, siis suure tõenäosusega talle see ei meeldi. Pead end natuke tagasi tõmbama.

Koduabilise müüt: muidugi kavatsed oma osa teha, kuid naine on nendes asjades lihtsalt osavam. Tõmbasid mõnikord ka omas kodus tolmu, aga olgem ausad – väga põhjalik see ettevõtmine polnud. Naine teeb lisaks tolmuimejaga koristamisele põrandad ka tolmulapiga üle.

Reaalsus: sinult eeldatakse kodutööde tegemist ja enda järgi koristamist – see on lihtsalt kooselamise üks osadest. Ja kui naine leiab sinus selliseid omadusi, mis talle ei meeldi, ei anna ta enne alla, kui oled end tema nõudmistele vastavalt muutnud. See tähendab, et lisaks puhtale kodule on sul alati keegi, kes sind kritiseerib. Halvematel aegadel soovid, et saaksid jälle üksi elada, see on loomulik.

Kahe sissetuleku müüt: kooselamine tähendab vähem üüri maksmist, seega jääb sulle rohkem raha, mida õlle peale kulutada.

Reaalsus: eeldatavasti jagate tõesti kulud pooleks, kuid teil võib tekkida ka selliseid väljaminekuid, mida sul enne polnud. Kuigi sööte nüüd tihemini kodus ja hoiate väljassöömise pealt kokku, on külmkapp oluliselt rohkem täis kui enne. Kuid raha säästmine on väga halb põhjus kokkukolimiseks, seega loodetavasti pole see aspekt sinu jaoks kõige tähtsam.

Seks kogu korteris müüt: kavatsete ristida iga toa ja mööblieseme igapäevase seksiga. Nüüd on see ju nii lihtne, miks te ei peaks seda siis tegema?

Reaalsus: tegelikult teie vahekorrad muutuvad. Ühest küljest võite nüüd proovida asju, mida enne ei julgenud, sest seks muutub rutiinsemaks. Teisest küljest võib juhtuda, et seksite nüüd vähem kui enne kooselu. See on paljude paaride jaoks igapäevane. Muidugi võib olla, et sinu tüdruk on erand ja kahe aasta möödudes seksite endiselt iga päev. Sel juhul osta talle kingitus. Siiralt.

Pesuväel elamise müüt: millisele mehele ei meeldiks see, kui tema tüdruksõber hommikul mehe suure särgiga ringi käib? Koos elades ootavad sind kaht sorti hommikud: sinu särgi kandmise hommikud ja need hommikud, kui naine on seksikas aluspesus, sest tunneb end eriti naiselikult. Kuigi sa pole selle tunnistajaks veel olnud, oled veendunud, et naine tuleb õhtul töölt, võtab riidest lahti ja on terve ülejäänud õhtu pesuväel.

Reaalsus: tead, mis riideese naistele tegelikult pärast tööpäeva meeldib? Trennipüksid. Millisele naisele ei meeldiks õhtul olla mugavates dressi- või joogapükstes? Leidub ka neid naisi, kes eelistavad selga tõmmata pidžaama. Kuigi võid näha naist pesuväel – vähemalt nende viie minuti jooksul, mil ta otsustab, mida selga panna –, näed ka naise teist külge: väsinud, ilma meigita, pohmellis – ühesõnaga kõike. Pea meeles: sa armastad teda tema iseloomu pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles