Iga kolmas naine keeldub seksist, et elukaaslast karistada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga neljas inimene, sealhuglas iga kolmas naine on kunagi kogenud psühholoogilist terrorit. Seksist keeldumisega paistavad silma eriti naised, kes sellist meetodit partneri karistamiseks kasutavad.

Saksamaa ajakirja Freundin andmetel karistavad 33 protsenti naistest ja 26 protsenti meestest oma partnerit seksist keeldumisega, vahendab Welt.de.

Nii selgus ajakirja poolt korraldatud küsitlusest, millest võttis osa 1076 meest ja naist vanuses 18-65.

Samas tunnistas vaid 8 protsenti meestest ja 3 protsenti naistest, et on oma partnerit kunagi halvasti kohelnud.

33 protsenti meestest ja 28 protsenti naistest süüdistavad selles oma partnerit, kes neid käitumises nii kaugele on viinud.

42 protsenti naistest ja 39 protsenti meestest kinnitavad, et kui partner neile haiget teeb, soovivad nad talle kätte maksta. Kuid iga viies inimene kannatab vaikselt.

21 protsenti meestest ja 16 protsenti naistest tunnistasid, et kui partner neid endast välja viib, ei ütle nad midagi ja vaikivad.

Seksist keeldumise meetodit kasutavad peamiselt naised. 35 protsenti naistest ja ainult 14 protsenti meestest usuvad, et seksist keeldumine on ainus võimalus, kuidas oma partnerit karistada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles