Giorgio Armani: olen moe nimel ohverdanud oma elu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giorgio Armani
Giorgio Armani Foto: SCANPIX

Miljardärist Itaalia moelooja Giorgio Armani (78) edu ei ole tulnud kergelt. Mees, kes on olnud moetööstuses aktiivselt tegev viimased 30 aastat, tunnistas, et ta on selle nimel ohverdanud oma elu.

Nimelt ei ole ta saanud nautida lihtsaid asju, mida teised peavad iseenesestmõistetavaks, vahendab Daily Mail. «Nüüd on seda isegi rohkem,» kurtis ta. «See on ka raskem, mis on väga kurb, sest elu tähendab sõprussuhteid, inimeste iseloomude avastamist, armumist - mitte ühe või paar korda, aga sageli.»

Härra Armani isiklikku vara peetakse 7 miljardi dollari suuruseks. Vaatamata sellele ei tunne ta enda sõnul Milaanot, kuigi on elanud seal alates 1957. aastast. «Inimesed räägivad mulle Milaanost,» tunnistas ta.

Kahe aasta pärast saab mees 80-aastaseks ja ta kinnitas, et ei plaani nii pea tööst taanduda. «Minu tööd peetakse tänapäeval klassikaliseks, aga kui ma alustasin, oli see tavapärasest erinev. Sellest ajast saati olen end taasleiutanud. Ma ei muuda oma stiili, aga ma luban sel areneda.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles