Ülle Lichtfeldt: iga kord peole minnes oli mul uus sitsipluus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülle Lichtfeldt
Ülle Lichtfeldt Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

Kukruse mõisas etenduva iiri loo «Vabrikutüdrukud» näitlejanna Ülle Lichtfeldt meenutas, et diskodel käimise ikka jõudes polnud tal midagi selga panna, kuid sellegipoolest oli tal iga kord peole minnes uus sitsipluus, mille ta ise oli õmmelnud.

Ülle Lichtfeldt`i sõnul sai esimene sitsipluus tehtud sõbranna keha järgi: «Sõbranna viskas põrandale riidetüki peale pikali, lõikasime tükid tema kehakuju järgi välja ja õmblesime kokku», kirjutab Kroonika.

Suveteatris samuti õmblusvabriku töötajat mängiv näitlejanna Ines Aru on Ülle Lichtfeldt`i käsitööoskustest vaimustuses, eriti sellest, et Ülle oskab ka kangastelgi kasutada.

«Fantastiline, mida see naine kõik teeb ja oskab – oma kätega,» ütles Aru ja tunnistas, et imetleb käsitöö tegijaid, kuna tema võimed ei küündi üldse sinna kanti.

Aru peab suurimaks õmblustööks oma esimesele lapsele mähkmete õmblemist ja sõnab naerdes: «Et ma ka sellega toime tulin!».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles