Miks mehed teisi naisi vaatavad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Käid ühe mehega juba pikemat aega ja ühel päeval unustab ta arvuti lahti. Avatud on Facebookis ühe tema kuuma naistuttava leht. Mida teha?

Kui küsid mehelt selle kohta, vastab ta, et tegemist on ainult sõbraga. Siis, olles tüüpiline naine, muutud sa ülekuulajaks ja uurid, kuidas mees seda naist teab. Sind ei rahulda tema vastus, sest sa oled juba veendunud, et sinu selja taga toimub midagi kahtlast, kirjutab Your Tango.

Tegelikult tahad sa teada üht: miks ta üldse vaatab teisi naisi.

Meestele meeldivad ilusad naised – piltidel, filmides või kus iganes. See on alati nii olnud ja jääb nii ilmselt aegade lõpuni.

Aga vaatamine ei tähenda, et mees selle naisega tingimata magada tahaks. See tähendab ainult seda, et ta käitub nagu normaalne mees. Kui sinu mees üldse teisi naisi ei vaata, siis on tegemist veidra eksemplariga.

Asi on nii: mees ei suhtle võõra naisega, ei tiku talle ligi, vaid kõigest vaatab teda. Meestele meeldib vaadata.

Järgmine kord, kui sellist käitumist märkad, ära satu paanikasse ega hakka meest küsitlema. Lihtsalt ütle endale, et see ei tähenda midagi. Tema silmad võivad ju teist vaadata, aga ta süda kuulub sinule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles