Ilutooted, mis toimivad ilma veeta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pikemal reisil ei pruugi pesemisvõimalused alati käepärast olla - hädast aitavad välja ilutooted, mis toimivad ilma veeta, nagu näiteks kuivšampoon ja puhastussalvrätid.

Juuksed võivad muutuda rasuseks rasunäärmete üleliigse talituse tagajärjel, eriti suviste palavate ilmadega, kirjutab ajakiri Naised.

Kuivšampoon ongi mõeldud rasu eemaldamiseks ja juustele kohevuse ning tekstuuri andmiseks. Seda tuleb pihustada ainult juuksejuurtele, sest kuivšampoon on juukseid kuivatava toimega – šampooni eesmärk on jätta vaid puhas mulje.

Kuivšampoon siiski tavalist šampooni ei asenda – see toimib vaid lühiajaliselt. Kindlasti ei tohiks kuivšampooni kasutada pidevalt, vaid hädajuhtudel, sest see võib tekitada kõõma ja isegi juuste väljalangemist.

Juuksesõbralikum vahend juuste veeta puhastamiseks on beeipuuder. Kui tunned, et juuksed hakkavad mustaks minema, raputa puudrit peopesadele ja kanna pulber juuksejuurtele. Seejärel kammi üleliigne pulber juustest välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles