Uuring: puhkuseks valmistumine maksab rohkem kui puhkus ise

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas nädal aega puhkust on väärt seda, et end eelnevalt mitme nädala vältel üles lüüa? Selgus, et Briti naiste meelest on!

Hiljuti Inglismaal läbi viidud uuring näitas, et suvepuhkuse ettevalmistused võtavad rohkem aega ja raha kui suvine puhkus ise, kirjutab geniusbeauty.com.

Suvi on nõudlik aeg: inglannad on valmis kulutama keskmiseks 472 naela, et olla rannas parimas vormis. Tundub, et ilutooted maksavad kaks korda rohkem kui nädala pikkune puhkus Costa Del Solis.

Selgus, et naised käivad maniküüris, pediküüris, solaariumis või spreipäevituses, kulmusid värvimas ja vahatamas, et rannas teistele muljet avaldada.

Briti naised alustavad tavaliselt massaažiga kaks või kolm nädalat enne puhkuse algust ning lõpetavad vahatamise ning spreipäevitusega vahetult enne puhkust.

Kuigi enamiku naiste jaoks on tegemist vaid ühe nädala pikkuse puhkusega, usuvad nad, et seitse päeva puhkust on väärt kolme nädalat poputamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles