Kui tihti teesklevad mehed orgasmi?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Orgasmi teesklemisest on alati räägitud seoses naistega, aga kas ka mehed teesklevad?

Uue uuringu kohaselt see tõepoolest on nii ja seda juhtub tunduvalt tihemini, kui võiks arvata. Veebileht AskMen.com viis läbi suure küsitluse nimega «AskMen», kus lisaks teistele küsimustele uuriti meestelt seda, kui tihti nad orgasmi teesklevad, vahendab Huffington Post.

Uuringus osales 49 000 meest ja 43 protsenti nendest tunnistas, et on vähemalt korra orgasmi teeselnud. Samalaadne uuring viidi läbi ka naiste seas ja selgus, et tuhandest naisest 54 protsenti teesklevad orgasme ja 26 protsenti vastas, et teevad seda iga vahekorra ajal.

Kuigi meestel on välja kujunenud reputatsioon, et neil on kerge orgasmi saada, kannatavad mõned mehed hilinenud ejakulatsiooni all. Bostoni meditsiinikooli sõnul on see harva esinev sündroom, kuid CNN-i seksiekspert Ian Kerner ütles, et selle all kannatavate meeste arv on tõusmas.

Kui mees taipab, et ta ei saa orgasmi, võib ta otsustada teeselda. 2010. aasta uuringus ütlesid pooled orgasme teesklevatest meestest, et on teinud seda selleks, et mitte partneri tundeid riivata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles