Naine24 punumisõpetus: waterfall sobib ka lühikestele juustele

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Waterfall ehk maakeeli kosk või veejuga on punutis, mis on tegelikult lihtsam, kui esialgu tundub. Patsipunuja Katri Valge sõnul ei pea selleks olema ka väga pikad või paksud juuksed.

Waterfall sobibki Katri sõnul just lühematele juustele, sest visuaalselt tundub siis, et juukseid on rohkem. Soeng tuleb kohevam, kui enne punumist teha juustesse lokid näiteks koonustangidega. Laki kasutamine oleneb juuste paksusest, kuid kui lokke teha vaid soengu alla, siis tuleks kasutada pigem kerget lakki, mis on ka kammitav. Kõige parem tulemus jääb puhastesse ja kuivadesse juustesse.

Patsikoolitaja sõnul on võimalusi kose punumiseks palju. Kui punuda kaks punutist, mis saavad kuklas kokku, siis ei ole vaja juukselahku vägisi pea keskele tõmmata. Parem on, kui juuksed poolituvad nii, nagu tavaliselt.

Waterfalli saab peegli ees teha ka endale, kuid Katri selgitusel eeldab see head läbimõtlemist ning tavaliselt tehakse punutis siis vaid ühele küljele.

***

• Vaata pilte koos punumisjuhistega galeriist!
• Tartust pärit Katri Valge on iseõppinud patsifänn, kelle huvist ja hobist on kasvanud kutsumus. Nüüd punub naine patse ettetellimise peale nii pulmadeks kui muudeks puhkudeks ja korraldab patsikoolitusi «Katsi patsid» nime all. Lisainfot leiad ka Facebookist.
• Juuksemodell: Anu
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles