Nõuandeid edukaks kähkukaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhkusel on seksielu palju elavam
Puhkusel on seksielu palju elavam Foto: SCANPIX

Kähkuka suuremad erutajad on ootamatus ja tihti põnev, ebaharilik asukoht – pole vahet, kas see on köögilaud, auto või ninapuuderdamise tuba šikis restoranis, kirjutab ajakiri Anne& Stiil.

Kiire, spontaanne seks tähistas läänemaailmas 1990ndatel võimu – seda nii akti enda algataja jaoks kui ka seniste seksuaalsete tabude üle, mis väitsid, et «korralikuks» vahekorraks on vaja eelmängu, viirukeid ja kolme erinevat poosi.

Nõuandeid edukaks kähkukaks:

1. Hea fantaasia. Mana silme ette pikantne stseen – mõtle end kusagile pahelisse armupessa valgete pärlite ja mustade siidilinade vahele või kujuta ette seriaalinäitlejat, kellesse plikapõlves armunud olid.

2. Ütle, mis sa tahad. Otse ja ausalt, pigem häbitult. Sul pole aega keerutada ega oodata, mil ta ise aru saab, mis sulle meeldiks.

3. Naudi olukorra põgusust, võta juhtimine enda kätte! Juba see võib olla afrodisiaakum – nii sulle kui talle.

4. Igasugused intiimmänguasjad tulevad ainult kasuks! Osta just sellised, mis sulle meeldivad. On olemas spetsiaalseid lelusid, mis hoolitsevad just naise orgasmi eest. Kasuta libestit, see aitab palju kaasa.

5. Ära rahuldu oma suhtes ainult kähkukatega, nõua ikka «päris asja» ka, kui sa seda ihkad. Kuid oska nautida spontaanset intiimsust, see on paras isuärataja põhjalikuks gurmeeroaks.

6. Vali sellised riided, mis ei rebene, on kiiresti eemaldatavad ega kortsu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles