Diana Klas: minu parim aeg on juba olnud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana Klas
Diana Klas Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Diana Klas rääkis ajakirjale Naised, et ta vaatab juba praegu, 45-aastasena, oma elule tagasi ega näe, et ees oleks midagi, mida peaks ootama. «Ma tunnen, et olen oma hingelt 65-aastane ja kõik, mis elus on ilusat, on juba olnud,» ütles ta.

Elu on Dianat karmilt kohelnud ja enda sõnul elab ta praegu läbi Diana-makaagi perioodi, sest tunneb end vanalinnas müüja ametit pidades puuriloomana, kes ei taha tähelepanu. Ta tahab seista lihtsate eesti inimeste eest, kelle elurõõmu on hävitanud närused palgad, millega saab vaevu hinge sees hoida.

Lisaks häirib Eri Klasi tütart see, et inimesed ei näe teda sellena, kes ta tegelikult on. «Mind peetakse rahatuulutajaks, meesteõgijaks, vastikuks vambiks, pere mustaks lambaks,» sõnas ta. «Inimesed on kindlasti oodanud, et minust tuleks Eestimaa uhkus nagu minu isa, aga näe, minust tuli hoopis Eestimaa häbi!»

Diana tõdes, et ei oota enam paaniliselt telefonikõnet, mis kutsuks teda näitlema seriaali või etendusse, kuid kui see juhtuks, siis ta läheks hea meelega. «Minu parim aeg on juba olnud,» arvas ta. «See jääb kõik endisesse aega, kui polnud veel seda vihaste meeste põlvkonda ja neid aastaseid lepinguid. Siis kui Vanemuises oli veel teater. Siis oli minu hinges rahu.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles