Naine leidis hääletades oma elu armastuse

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Tutvumislugusid on mitmesuguseid. Kes leiab kaaslase internetist, kes klubist, kes hoopis kuskilt mujalt. Maarja kohtas enda abikaasat hääletades.

Tudengina hääletas naine väga palju, sõites vastutulelike inimeste abil sageli Tartu, Tallinna ja Pärnu vahet. «Autoga sai palju kiiremini, kui bussiga,» selgitas ta. «Nõnda sain ka raha kokku hoida ja päris tihti sain otse ukse ette.»

Pöidlaküüdi abil oli naise selgitusel mugav kaugele kooli sõita, vaid riigipühadel oli raske autole saada, sest liiklejaid oli vähem. «Sai isegi valida, et millise auto peale lähen, põhiliselt sai mõne minutiga,» meenutas ta aastatetagust aega. «Tõstsin käe ainult sõiduautodele, halvematel päevadel ka rekkadele.»

Nüüdseks on sellest kümme aastat möödas, kui Maarja taas pealinna hääletades just Taavi auto peale sattus. Kuigi sõit ei olnud pikk, tekkis neil kohe väga hea klapp. «Nägin, et tal olid autos plaadid sama muusikaga, mis mullegi meeldib. Ka tuli välja, et ta käib samasugustel üritustel ja tal oli lumelaua särk seljas. Kuna mulle endale meeldib ka väga lumelauaga sõita, siis tekkis kohe ta vastu suur huvi,» nentis ta. «Muidugi oli ta ka väga kena…»

Mehe avatud ja lahe olemine köitis naist nõnda, et ta andis ise Taavile oma telefoninumbri. Järgmisel päeval läks ta koos sõbrannaga hääletades Ungarisse. «Meil oli kontserdini väga vähe aega ja seepärast pidime pidevalt edasi hääletama. Sõbranna kartis ja oli terve aeg valves, et meid kuhugi metsa ei viidaks. Mina lasin vahepeal silma looja.»

Reisilt tagasi jõudes helistas Maarja Taavile ja nad said kokku. «Hakkasime kohe väga tihedalt läbi käima ja usun, et ta on mu elu armastus,» tunnistas naine. «Alates sellest hetkest ei ole ma enam kunagi hääletanud, sest mees ei tahtnud, et ma seda teeks. Tema ju sai minuga nõnda tuttavaks ja eks ta vist kartis ka mu pärast.»

Nüüdseks kümme aastat abielus olnud ja kolme lapse ema tunnistas, et oma tütart ta üksi hääletama ei laseks. «Küllap see oleneb ka sellest, et kuhu ja kellega ta läheb. Kui ta on sõbrannaga koos, siis ma ei keelaks.»

Noorena tihti hääletades tema endaga midagi halba ei juhtunud, aga tagantjärgi analüüsides arvas ta, et tal vedas. «Ükskord tahtis üks vanamees mu rindu katsuda. Ütles, et las ma kontrollin, kas su turvavöö on peal. Rohkem ebameeldivusi ei olnud.»
 

***

Kirjuta Sinagi meile hääletamisest, et võita kosmeetikat! Vaata lähemalt SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles