Kirjuta hääletamisest ja võida suvine auhinnakomplekt Avonilt!

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Avon

Kirjuta meile oma pöidlaküüdikogemustest või avalda arvamust hääletamise teemal ning võid võita suvise auhinnakomplekti Avonilt!

Kas ja kui palju oled sa kunagi hääletanud? Millistel põhjustel oled seda teinud, kas raha kokkuhoiuks või seiklemise eesmärgil? Kas oled hääletanud üksi või mitmekesi? Millised käigud on kõige eredamalt meeles ja miks? Ehk meenub Sulle mõni naljakas, piinlik või suisa hirmutav vahejuhtum? Kui kaugel oled hääletades ära käinud? Kirjuta meile oma lugu!

Kolme parima loo kirjutajaid premeerime Avoni suviste kosmeetikatoodete kingikotiga. Vaata ka auhindade pilte! Lisaks saavad iluauhindu kõik teised, kelle lood lähevad avaldamisele.

Saada kiri aadressile naine@postimees.ee hiljemalt 2. augustil (k.a.). Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime Sinuga võidu korral ühendust võtta. NB! Kirjutada võivad ka mehed!

Valitud kirjad avaldatakse Naine24's. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles