Eesti parimad restoranid on Ammende Villa ja Ö

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hõbelusika auhind.
Hõbelusika auhind. Foto: JLS
Möödunud reedel selgusid gastronoomiakonkursi Hõbelusikas võitjad, parima restorani tiitli sai Ö ja gurmeerestoranidest oli esikoha vääriline Ammende Villa.

Ammende Villa konkurentideks olid Stenhus ja Tschaikovsky, Ö-le Ribe ja Chedi. Viimane ei jäänud siiski tunnustuseta ja osutus võitjaks uute restoranide seas.

Lisaks mainitud tiitlitele selgusid parim kohvik, parim pererestoran, parima toidu ja veinisobivusega restoran, parim kokk, parim õlleserveerija ning parim kokteil ehk Hõbekõrs.

Hõbelusika võitjad:

Parim gurmeerestoran: Ammende Villa

Parim restoran: Ö

Parim kohvik: Le Bonaparte kohvik

Parim uus restoran: Chedi

Parim pererestoran:  Lucca

Parima toidu ja veinisobivusega restoran: La Bottega

Parim kokk: Roman Zastzerinski (Ö)

Parim Õlleserveerija: Püssirohukelder

Parim kokteil ehk Hõbekõrs: Vertigo Terrass

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles