Mille poolest erinevad meeste ja naiste seksuaalfantaasiad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Nii naistel kui meestel on seksuaalfantaasiaid, kuid uus uuring näitas, et erinevad sugupooled fantaseerivad erinevatest asjadest.

Granada ülikooli teadlased tegid kindlaks, et naised unistavad «meeldivatest» seksuaalsetest kohtumistest mõned korrad kuus, vahendab Huffington Post.

Mehed aga fantaseerivad tihemini ning valdavalt «avastuslikest» seksulaasetest tegevustest, kaasa arvatud grupiseksist, valimatult partneritega magamisest, partnerite vahetamisest ja orgiast osa võtmisest.

Uuringus kasutati 2250 hispaanlase vastuseid vanuses 18-73, kes olid olnud heteroseksuaalses suhtes vähemalt kuus kuud.

Osalenutest 80 protsenti tunnistas, et olid fantaseerinud «ebameeldivast» seksuaalsest kogemusest. Naiste jaoks oli ebameeldivaks seksuaalfantaasiaks see, kui neid sunnitakse vahekorras olema. Vähemalt korra olid kõik naisosalejad sellest unistanud.

Meeste jaoks oli kõige «ebameeldivamaks» fantaasiaks homoseksuaalne vahekord.

Kuigi Granada ülikooli teadlased ei uurinud täpselt, kui tihti mõni fantaasia esineb, on eelnevad uuringud näidanud, et mehed mõtlevad seksile iga seitsme sekundi järel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles