Kuus inimtüüpi, keda kõik enda lähedale vajavad

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kisakoor.
Kisakoor. Foto: SCANPIX

Suurepärased asjad ei sünni tavaliselt üksi pusides, vaid koostöös teistega. On kuus inimtüüpi, keda me kõik enda lähedale vajame, sest nad aitavad meid edasi.

Algataja

Ta utsitab sind takka ja õhutab sind asju ette võtma. Ta motiveerib sind asjadega peale hakkama. Tema energia ja entusiam on nakkavad.

Cheerleader

Ta on sinu suurim fänn ja toetaja. Hoia teda ja tööta selle nimel, et ta oleks endiselt sinu tegemistest nii sisse võetud.  

 Kahtleja

Tema küsib raskeid küsimusi, näeb probleeme ette ja kahtleb pidevalt kõiges. Sa vajad tema ettevaatlikust, ettenägelikkust ja oskust küsimusi püstitada.  

Tähtaegade jälgija

Tema nõuab valjult, et sa saaksid oma asjad tehtud. Tema jälgib tähtaegu, eesmärke ja nende saavutamist.

 Ühendaja

Tema aitab sul leida uusi võimalusi ja liitlasi. Sul on teda vaja, et jõuda inimeste ja kohtadeni, kuhu sa võib-olla omal jõul ei jõuaks.  

Autoriteet

Tema on sinu mentor ja kangelane. Inimene, keda püüad jäljendada. Ainuüksi tema olemasolu on nagu pidev meeldetuletus, et ka sina suudad teha hämmastavaid asju.

Kogu artikkel siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles