Aivar Riisalu: naine ei pea süüa tegema, naisel on kodus muud eesmärgid, näiteks olla ilus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liige Aivar Riisalu abikaasaga 2012. aastal presidendi vastuvõtul.
Riigikogu liige Aivar Riisalu abikaasaga 2012. aastal presidendi vastuvõtul. Foto: Sille Annuk

Riigikogu liige Aivar Riisalu (51) andis koos oma abikaasa Marinaga (48) intervjuu ajakirjale Naised, milles nad rääkisid sellest, kuidas teineteist leidsid ning milline nende kooselu on.

«Mina olen selline robustne mees, kes on veendunud, et voodis magatakse ja süüakse laua ääres, äärmisel juhul teleka ees,» selgitas ta. «Igaüks, kes süüa tahab, tõusku ise üles ja söögu ja joogu nii palju kui tahab. Mina ei arva, et naine peaks kodus süüa tegema – naisel on kodus muud eesmärgid, näiteks olla ilus.»

Marina sõnul ei ole Aivar kodus see mees, keda teab avalikkus. «Aivar on mitme näoga mees, avalikkuses on ta teine Aivar. Kodus on ta rahulik, vaikne, füüsilise töö tegija.»

Paaril jätkus teineteise kiituseks rohkelt ilusaid sõnu, kuid mees tunnistas ise, et kui ta saab kurjaks, siis pole tema läheduses tervislik viibida. Omavahel nimetavad nad Aivari halba tuju «reljeefseks suhtlemiseks», sest kui midagi on valesti, siis hakkavad asjad lendama ja keegi saab viga.

«Ma pole sellega ära harjunud,» tunnistas Marina. «Olen ainult leppinud sellega, et kui see juhtub, on tervislikum jätta Aivar omaette reljeefitsema. Las ta kobiseb omaette ja rahuneb maha. Ma tean, et siis pole teda mõtet puudutada. Inimesel peab olema võimalus kümme korda sisse-välja hingata.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles