Mis erutab erinevaid päikesemärke?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kontrollifriigist Neitsidel, kirglikutel Lõvidel, impulsiivsetel Jääradel ja kõigil muudel tähemärkidel on teatud asjad ja olukorrad, mis neid erutavad. Millised need täpselt on?

Psühholoog Stella Resnick ütleb, et kuumus lõdvestab lihaseid, muudab naha tundlikumaks ja sunnib inimest aeglasemalt tegutsema ning ühendust leidma oma loiuma ja kirglikuma poolega. Suviselt kirgliku seksi kogemiseks ei tule muud teha, kui juhinduda oma päikesemärgist, kirjutab The Stir.

Jäär
Kõige impulsiivsema sodiaagimärgina tunned tõelist rõõmu sellest, et hetke kuumusega kaasa minna. Jääral on just nii palju julgust, et partner spontaanselt kaasa haarata ja suvemajas, rannaliival oleva lõkke ääres või jalgpallimängu tribüünide taga oma ihadele järgi anda.

Sõnn
Sõnn on tuntud kui kõige sensuaalsem tähemärk. Kuid ühtlasi on Sõnnid ka harjumuste orjad. Seega vali oma lemmik romantiline koht, võib-olla hotell, kus te kallimaga armastate käia, ja tehke seda voodis... kuid ärge kardinaid ette tõmmake.

Kaksikud
Sa ei saa enne rahu, kui partner sinuga voodis räägib. Võib-olla peaksite proovima rollimänge, mis põhineksid suve kõige kuumematel linateostel. Kes ütles, et sinust ei võiks saada Kassnaine partneri Bruce Wayne'ile... vähemalt üheks õhtuks?

Vähk
Kuna Vähid kalduvad olema emalikud, oleks viimane aeg palgata lapsehoidja ja minna partneriga välja korralikule kohtinguõhtule. Minge mõnda sentimentaalsesse kohta, näita oma partnerile oma võlusid ja nautige ühist aega.

Lõvi
Kui mõnda märki peaks Suvekuningannaks ristima, siis kindlasti on selleks Lõvi. Pead tundma end kuninglikuna, et end tõeliselt nautida, seega minge paaridele mõeldud massaaži. Ideaalis peaks see aset leidma mõnes romantilises ja luksuslikus hotellis või kuurortis, kus saate basseini ääres mõnuleda ning võtta midagi maitsvat söögiks-joogiks.

Neitsi
Parim trikk Neitsidele suvise seksi nautimiseks on oma mõtted välja lülitada. Sa ei pea kõike kogu aeg kontrollima, anna kontroll partneri kätte ja vaata, mis saab.

Kaalud
Naissoost Kaalud peaksid veenduma, et nad arenevad pidevalt magamistoas. Anna kutile mõni siivutu raamat lugemiseks ja lase tal hiljem näidata, mis ta sellest teosest õppis.

Skorpion
Seksikas Skorpion teab täpselt, mida tahab ja vajab, kuid mõnikord võib ta siiski igavust tunda. Ürita kirja panna oma erootilised fantaasiad ja jaga neid oma kallimaga võib-olla väikese veiniklaasi kõrval. Siis viige fantaasiad ellu!

Ambur
Oma tavapärasest keskkonnast välja saamine ja pidevalt liikumises olemine erutab metsikut Amburi-naist. Igasugune reisimine ja seiklus koos kallimaga tekitab sul õige meeleolu, et hiljem magamistoas oleks ilutulestik.

Kaljukits
Töönarkomaanist Kaljukitse jaoks mõjub võluvalt igasugune võimalus end töö juures parandada. Kuid ürita end tööst mõneks ajaks eemale kiskuda ja veeda mõnusalt kallimaga aega looduskaunis kohas asuvas suvekodus.

Veevalaja
Igasugune poliitiline jutt ajab vaidlusi armastava Veevalaja kuumaks.

Kalad
Sinu ideaalne suveseks on muidugi seotud veega. Hulla kallimaga lainetes ning sulle jäävad suvest sellised mälestused, mida meenutad helgelt elu lõpuni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles