Motiveerivaid nõuandeid sörkjooksuks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Järgmised viis nõuannet annavad ka kõige laisemale sörkijale motivatsiooni. Uuri järele!

Selleks, et üksinda sörkima minna, on vaja end iga päev motiveerida, vahendab Wellfit.freundin.de.

Anname sulle nõu: koosta endale sörkimisgraafik ja kutsu sõpru liituma, kui sörkimisaeg kätte jõuab, on raske sellest keelduda. Ja teiseks – sa ei taha ju olla ainuke, kes näeb oma sõpruskonnas ebasportlik välja.

Kuula muusikat. Lemmiklaul annab startimiseks positiivse emotsiooni. Kuid siiski, see peaks olema tempokas lugu, muidu pigem kõnnid kui jooksed.

Leia uus jooksurada. Üks ja see sama marsruut tüütab ära. Uusi piirkondi võid leida ka internetifoorumitest. Samuti võid nõu pidada sõpradega.

Muuda jooksu eesmärke. Sa ei pea olema maratonijooksja. Koosta endale ajagraafik ja jookse kindla aja või vahemaa järgi. Püstita erinevaid eesmärke – see motiveerib ja aitab püsida õigel teel.

Üks motivatsiooninipp: laske endale sünnipäevaks näiteks uued jooksutossud või särk kinkida, see motiveerib neid kasutama. Häbi on ju uued asjad kappi vedelema jätta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles