Kümme seksistiili, mida vähemalt korra elus peaks proovima

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui mitut erinevat seksistiili oled proovinud? Kui pead oma sekselu igavaks ja otsid võimalusi, kuidas voodielule natuke vürtsi lisada, loe järgmisi soovitusi.

Toome teieni kümme erinevat seksiviisi, mida tuleks elu jooksul proovida. Glamour pidas nõu parimate seksiekspertidega ja tulemused on teie ees.

Rollimänguseks

Seksiekspert Lora Somoza ütleb, et kõigil inimestel on fantaasiad. «Kui oled kindlas suhtes ja fantaseerid kuumast politseinikust ja käeraudadest, ära karda seda oma partneriga jagada,» ütleb Somoza. Rollimäng lubab teil mõlemal magada «kellegi teisega» ilma, et peaks partnerile truudust murdma.

Seks peenes kohas

Oled tähele pannud, et peenes hotellis ööbides tekib sul enneolematu seksikihk? Seksiekspert Tracey Cox selgitab: «Vähestel on piisavalt raha, et iga päev luksust endale lubada, seega kui peatume ilusas hotellis, on see üpris erutav.»

Seks avalikus kohas

Mõte, et võite vahele jääda, tekitab kindlasti ärevust. Somoza soovitab leida mõni tühi parkla või istuda kinos viimasesse ritta ning juhtida partneri käsi privaatsesse piirkonda. Isegi, kui peate seksi jaoks koju kiirustama, olete selleks ajaks niivõrd üles end kütnud, et kogete parimat seksi.

Seks rannas

Päike. Lained. Kuum kutt. Kui selle järgi on kokteil nime saanud, siis see peab ju hea olema? Katsetage seksi rannaliival või merevees.

Keelatud seks

Hoolimata sellest, kelle jalas on suhtes püksid, otsustage, kes kannab õhtul magamistoas käeraudu. «Võib-olla tahad, et kutt sind kinni seoks ja sinuga siivutuid asju teeks,» sõnab Somoza. Aga kui tahad talle näidata, kes tegelikult boss on, ütle talle, et ta on su seksiori selleks õhtuks ning ainus reegel on see, et ta ei tohi millestki keelduda (ja miks ta peakski?).

Seks vannitoas

Seksimine vannitoas on teenimatult harv, sest vannituba on tegelikult üks parimaid kohti seksimiseks. «Tänu peeglitele saab su partner kogu tegevust jälgida, mis muudab kogu tegevuse sada korda kuumemaks,» lausub Somoza.

Leppimisseks

Tead seda tunnet, kui oled partneri peale nii vihane, kuid samas tunned tohutut tõmmet tema vastu? Kui tahad ta riided seljast tirida, kuid üritad sellele tundele vastu panna, sest arvad, et pead talle õppetunni andma? Ära pane sellele tundele vastu. «Leppimisseks on kuum ja täidetud kõigi nende emotsioonidega, mida just kogesid,» selgitab Somoza. Leppimisseksis on teatud elektriline laeng, mida me tavatingimustes ei tunne.

Lärmakas seks

Tuleta meelde kõik ropud sõnad, mida sa tavaliselt välja ei julge öelda. Vähemalt korra lase end nii lõdvaks, et karjud neid sõnu kõva häälega. Ütle partnerile, et ta sulle laksu annaks või kamanda teda, et sa juba orgasmi saaks. Ära karda häält teha – ürita olla lärmakam kui tavaliselt.

Seks tuntud kohas

Seks mõne tuntud vaatamisväärsuse lähedal muudab imelise kogemuse fantastiliseks. Sa ei suuda uskuda, et tegelikult selles kohas oled, seega tundub see kõik sürreaalne. Tee seda oma hotellitoa rõdul, amele kaaslasega kunstimuuseumi trepil või seksige imeilusa loodusega matkarajal. Sa ei unusta seda kunagi.

Laisk seks

Seks ei pea alati kiire olema. Järgmine kord, kui nädalavahetusel kaua magate, võta sujuvalt oma magamisriided seljast ja poe kallima kaissu, et ta tunneks su alasti keha. Kuna meeste testosterooni tase on hommikuti eriti kõrge, on partner kindlapeale hommikuse seksiga nõus. Selline lõõgastunud ja vähenõudlik seks on hea moodus stressi vähendamiseks ning omavahelise sideme hoidmiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles