Kuidas saada seda, mida tahad?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga nurga alt on mõttekam valida usaldus, et oleme sündinud armastusest ja väärime seetõttu ainult parimat. Kuidas saab siis ükstapuha, mis juhtus, olla halb?

Kui puudub usaldus, on vajadus kontrollida kõike ja kõiki enda ümber, kirjutab Alkeemia.ee.

Tulevik on tundmatu. Me ei tea, mis juhtub homme või isegi kolmekümne minuti pärast. Igas hetkes oleme silmitsi tundmatuga. Sellepärast ongi raske vaadata tulevikku avatud (kartmatu) südamega.

Palju lihtsam on keerata selg ning korrata minevikku. Tunduvalt turvalisem on ju elada teada - tuntuga. Ja nii need mustrid, karma, usaldamatus tekivadki. Tulevik jääb selja taha ning minevikust saab taas olevik.

Usaldada tundmatut? Mis saab siis kõigist nendest kavatsustest, kuidas su elu minema pidi? Kas sul siis polegi sõnaõigust? Su elu on valmis sepistatud ja ongi kõik?

365 tehnikat, kuidas saada seda, mida tahad: 334

Tänane tehnika (334) ütleb, et inimesel on võimalik olukorda mõjutada 40%. See on sinu valida, kas annad endast selles 100% või vähem. Kuid 60% on tundmatu kätes.

Sa võid tahta midagi (kedagi) oma ellu, andes endast maksimumi, kuid asi läheb ikkagi plaanitust teistmoodi. See "plaanitust teistmoodi" ongi tundmatu 60%.

Meil on siis kaks võimalust:
1. viriseda ja mitte aktsepteerida (seisatada oma elu) või
2. uskuda, et see on õnnistus, mitte karistus (isegi, kui see alguses tundub õudusena).

Iga nurga alt on mõttekam valida usaldus, et oleme sündinud armastusest ja väärime seetõttu ainult parimat. Kuidas saab siis ükstapuha, mis juhtus, olla halb?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles