Uuring: vallalised mehed unistavad rannas seksimisest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Flirt kuulub iga vallalise puhkuse juurde! Ettekujutus ideaalsest puhkusest on naiste ja meeste seas erinev. Kui naised unistavad sellest, kuidas nad ookeanis delfiinidega koos ujuvad, siis mehed unistavad hoopis rannas seksimisest.

Portaal FriendScout24 küsitles 2223 vallalist, vahendab Bild.de.

Ligi pooled vallalised mehed (45,6 protsenti) unistavad suvel atraktiivset naist kohata.

Iga kümnes mees (9,6 protsenti) unistas aga rannas seksimisest – see oleks nende arvates ideaalne puhkusekogemus.

Ka 23,8 protsenti naistest avaldas soovi atraktiivsete meestega tuttavaks saada, kuid liiva sees amelemist pooldas vaid 2,2 protsenti.

Kõige olulisem oli poolte naissoost vastanute jaoks olla õnnelik.

Enamik vallalistest eelistas üksi reisida, täpsemalt 40,1 protsenti meestest ja 29,9 protsenti naistest eelistavad reisida ilma kaaslaseta.

Järjest rohkem soovivad naised oma puhkuse veeta spaas, seevastu mehed otsivad suvel pigem seiklusi ja tegelevad spordiga.

Kuigi vallaliste meeste ja naiste vahel esines ideaalse puhkuse kirjeldamises palju erinevusi, olid nad mõnes asjas siiski ühel nõul: 68 protsenti eelistaksid reisida koos vastassoost partneriga, et jagada kogemusi ja reisimuljeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles