Video: 75-aastane vanaema, kes tegeleb kulturismiga

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Maailma vanim naissoost kulturist on 75-aastane Ernestine Shepherd. Ta ärkab igal hommikul kell 2.30, et joosta 16 kilomeetrit enne jõusaali minekut.

Ta selgitab, et hommikusel jooksul käib ta koos nelja trennikaaslasega, vahendab BBC. Tema sõnul on parim ravim vananemise vastu just trenn.

Shepherdi lemmikütlus on, et vanus pole midagi enamat kui ainult number. Ta ise alustas kulturismiga tegelemist 71-aastaselt, noorena polnud ta enda sõnade kohaselt väga sportlik.

Kui ta oli 56-aastane, kutsuti teda ja tema õde piknikule, selga soovitati panna ujumisriided. Shepherd ütleb, et neile kummalegi ei meeldinud oma välimus sel hetkel ja nad hakkasid trenni tegema.

Õe surma järel hakkasid Shepherdit piinama paanikahäired ja väidetavalt oli õde tema juurde ilmunud unenäos ning öelnud, et naine ei tee seda, milles nad eelnevalt kokku olid leppinud.

Ernestine Shepherd, keda kulturiste ringkondades tuntakse Miss Ernie nime all, ütleb, et polnud enne kulturismi võistlustel osalemist midagi nii paljastavat kui bikiinid kandnud.

Praegu annab ta trenne ja sõnab, et tema tõeline kutsumus elus on aidata teistel oma eluviise tervislikumaks muuta.

Vaata videot Ernestine Shepherdist SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles