Milline pulmapaik on sinu päikesemärgile sobivaim?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas olete otsustanud abielluda maakirikus, linnakatedraalis või vanemate aias – oluline on see, et asukoht tunduks nii sulle kui su partnerile õige. Loe, millised paigad on teile mõlemale kõige sobilikumad vastavalt teie päikesemärkidele.

Suure tõenäosusega on sinul ja su partneril erinev päikesemärk, seega üritage leida lahendus, mis teile mõlemale sobiks, kirjutab Yahoo! Shine.

Jäär

Kuna oled teistest julgem, naudid uute asjade katsetamist. Loomulikult sobib sulle kõige paremini pulmapaik, mis on põnev ja elamusi pakkuv. Ja kui seal on ka sportimist või aktiivset tegevust soodustav koht, tunned kaks korda suuremat elevust!

Sõnn

Armastad loodust, seega tahaksid abielluda metsa sees, mõnes farmis või veiniistanduses. Kuni asukoht on mugav ja ilus, ei ole liiga keeruline sulle meele järgi olla.

Kaksikud

Kuna sul on kombeks pidevalt ümber mõelda, peaksid kaaluma kahe pulmapaiga broneerimist. Sul on vaja piisavalt ruumi, et ära mahutada kõik sõbrad ja sugulased, keda tingimata kutsuda tahad, samal ajal tahad ka veenduda, et oleks piisavalt ruumi suurte pidustuste jaoks.

Vähk

Oled hästi kodune, seega ei tule sulle pähegi pidada pulmi mujal kui kohas, mis on mingil viisil ühendatud sinu perega. Toit mängib ka olulist rolli su pulmaplaanides, seega veendu, et pulmapaigas oleks piisavalt ruumi toitlustajate jaoks.

Lõvi

Kuna armastad glamuuri, tahad kindlasti stiilselt abielluda. Pole tähtsust, kas valid luksusliku hotelli või troopilise puhkusepaiga, olulisem on see, et sina ja su kihlatu oleksite peo staarid. Pulmakorraldaja palkamine aitab sul pidevalt tähelepanu keskpunktis olla, selle asemel, et ise pidevalt detailide pärast muretseda.

Neitsi

Kuna tahad kindlasti leida ideaalset asukohta, alusta otsinguid varakult. Keskkonnasõbralik üritus ja rohelised pulmad oleks sinu ideaalne valik. Kaalu kohalikke parke või muid looduskauneid kohti oma ideaalse pulmapeo jaoks.

Kaalud

Kuna oled tõeline romantik, otsid pulmapaika, mis oleks imeilus ja võtaks sul põlvist nõrgaks. Lisaks on sul ka moodne külg, seega tahad kohta, mis oleks vaieldamatult trendikas – sel viisil saad säilitada oma stiilset mainet!

Skorpion

Loomusele kohaselt on privaatsus su peamine mure. Pole oluline, kas tähistad tähtsat päeva koopas või hästi turvatud eramaal, tahad vaid veenduda, et tseremoonia oleks varjatud uudishimulike silmapaaride eest.

Ambur

Kuna sinu jaoks on tervitatavad kõik ettekäänded reisimiseks, võib su ideaalne pulmapaik olla kuskil välismaal. Tahad ilmselt külalisi kutsuda erinevatest maailma piirkondadest, seega veendu, et valitud koht oleks ligipääsetavas kohas su rahvusvaheliste sõprade jaoks.

Kaljukits

Pead kinni traditsioonidest, seega eelistad kirikut või kohta, kus su pere on mitu põlve pulmi pidanud. Sulle meeldib vanu kombeid järgida ja asju vanaviisi teha – miks peaksid nüüd end muutma?

Veevalaja

Kui saaksid abielluda Kuu peal, siis seda kindlasti ka teeksid. Kuid kuna kosmos ei ole hetkel pulmapaigana just väga kättesaadav, otsi midagi maisemat, kuid siiski ebatavalist ja mitte traditsioonilist.

Kalad

Sinu merd armastava loomuse jaoks oleks ideaalne pulmi pidada rannas või vähemalt kusagil veekogu läheduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles