Elina Pähklimägi: andke mulle üks asi kätte ja ma pühendun 100 protsenti

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Pähklimägi
Elina Pähklimägi Foto: Mihkel Maripuu

Ajakiri Tervis Pluss kirjutab juulinumbris, et näitleja Elina Pähklimägi (29) on täielik vaimustuja - sestap on ta tegelnud kergejõustikuga, mänginud korvpalli, jalgpalli ja võrkpalli, teinud tugevalt spinni ning on ka aktiivne jooksja, joostes nädalas mitmel päeval korraga tund ja 10 minutit. 

«Andke mulle üks asi kätte ja ma hakkan 100 protsenti sellele pühenduma… kuni järgmise armastuseni. Tundub, et minu uueks armastuseks on lohesurf. Minu kallim tegeleb selle alaga ning nähes, kuidas ta tuult taltsutab ja lainetel hüppeid sooritab, tekkis minus meeletu soov seda ala proovida. Ja kuna mu poolõde Kristi Pähklimägi, kes on väga tugev lohesurfaja, kinkis mulle eelmiseks sünnipäevaks lohesurfi koolituse, siis väga tõenäoliselt võib mind varsti üsna tihti rannas kohata!» rääkis Elina.

Veel märkis noor naine, et kui tal on kindel eesmärk, näiteks viimati «Kättemaksukontori» jaoks Tai poksi õppida, siis on ta võimeline tegema halastamatult trenni. «Leidma selleks ilm-võimatuid aegu ja lihtsalt treenima, treenima, treenima.»  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles