Airi Allvee: pidin minema laulma, kui Elise oli kahekuune

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airi Allvee
Airi Allvee Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Neli aastat tagasi emaks saanud Airi Allvee jagab aega töise pealinna ja armsa maakodu vahel. «Ma pidin minema laulma, kui Elise oli kahekuune, midagi üle ei jäänud, raha oli vaja,» meenutab laulja.

Airil on linnakorter Pelgulinnas ja maakodu Nurmekundis Vändra metsas, kahes kohas aasta ringi elamine aga lõhestab Airi sõnul ja lööb elurütmi paigast, kirjutab Kroonika.

«Maaelu käib rahakoti peale – suurtes supermarketites on toit kohati tunduvalt odavam kui maapoodides – see on maapiirkondade suhtes nii ebaaus,» leiab Allvee ja lisab, et oleks tore kui oleks nagu vanasti.

«Vanasti elasid inimesed teisiti, käisid põllutööl, laps kaenlas, kuid tänapäeval ei kujuta ette sellist asja, aga nii peaks olema,» leiab Airi Allvee.

Airi peab elus kõigega ise hakkama saama, tagala kindlustamiseks läks ta Viljandi kultuuriakadeemiasse muusikaõpetajaks õppima. See on Airi sõnul juhuks, kui kunagi peaks hääl ära minema või ei jaksa enam laulda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles