Iiris: viis päeva puhkust keset tihedat töösuve on täiesti piisav

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iiris Vesik
Iiris Vesik Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Lauljatari Iiris Vesiku (20) suvesse mahub kuus välismaist kontserti- ta soojendab Helsingis inglise alternatiivrokibändi Keane ja esineb nii Eesti, Soome kui ka Läti muusikafestivalidel.

Peagi 21aastaseks saav lauljatar on hiljuti öelnud, et hetkel on tema elus esikohal karjäär, kuid harvu vabu hetki sisustab ta meelsasti sõpradega jalutades, kirjutab Õhtuleht.

«Ma tahaks sel suvel kindlasti merd näha ning ka ujuda ja linnast eemale saada, aga ma arvan, et mulle piisab selleks viiest päevast,» ütleb laulja Iiris Vesik.

«Võrreldes teiste suvedega on seekord esinemisi kindlasti kõige rohkem,» kinnitab Iiris, kelle mänedžeri Toomas Olljumi tiiva all on muide ka Euroopas laineid löönud Ewert and The Two Dragons.

Debüütplaadi «The Magic Gift Box» lihvitud kava jõuab rahva ette mitmel välismaisel festivalil: lisaks «Provinssirockile» ka Lätis Liepajas «Summer Soundil» ning Soomes Joensuus «Ilosaarirockil», Oulus «Qstock Festivalil» ja Mikkelis «Jurassic Rockil».

Eestis astub Iiris üles «Leigo Järvemuusika» ja «GreenFest City» festivalil ning noormuusikute laagris «KÄMP 2012».

«Peale selle kirjutan laule ning mõtlen tulevaste videote peale,» räägib Iiris, kelle sõnul neelab oma aja ka uute fännikaubaartiklite loomine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles