Kohtingutreener: suitsetavat naist on lihtne ära rääkida

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suitsetamine ja tätoveeringud teevad kohtingutreener Hanno Egipti sõnul mehed naiste puhul väga ettevaatlikuks.
 

«Kui naine suitsetab, siis väga paljud mehed pööravad otsa ringi,» tõdeb Hanno, rääkides loo ühest sõbrast, kes käinud uue tuttavaga teatris kohtingul, kuid kuulnud tema suust «Suitsu tahad? Ma hakkan tegema,» otsustanud edasisele suhtlusele juba eos lõpu teha.

Hanno sõnul on nii Ameerikas läbi viidud uuring kui ka tema enda kogemus näidanud, et suitsetavat naist on väga lihtne ära rääkida. «Ta ei ole tugev - ta on nõrk nikotiinile, ta on nõrk ahvatlustele.»

Tuhandet suitsetavat ja tuhandet mittesuitsetavat naist hõlmanud uuring näidanud mehe sõnul, et suitsetavad naised käivad suurema tõenäosusega baarides, lokaalides, ööklubides ning neil on mittesuitsetajatele võrreldes ka kordades suurem üheöösuhete arv. «See on ka Eestis nii, kahjuks,» nendib Hanno.

«Mehena jälle ütlen, et on väga suur hulk mehi, kes kasutavad seda ära - ööklubis lihtsalt võtavad selle naise, kes suitsetab, ja kasutavad teda ühel õhtul ära ja ongi kõik. Naised, kes ei suitseta, on hoopis tugevamad. Ja ongi näha, et mida targemaks inimene saab, seda vähem ta suitsetab, seda rohkem ta hoolib oma tervisest.»

Ka tätoveeringute kohta on Hannol oma arvamus. «Kui naine teeb tätoveeringu, siis mina soovitan meestel joosta kohe nii kaugele kui võimalik. Nad näitavad seda, et nad ei hooli oma kehast,» selgitab ta. Sama käib tema hinnangul ka augustamise kohta. «Need asjad näitavad sellist lapsikust kohati.»

Oluliselt paremini ei arva mees ka geelküünte kandjatest. «Pikaaegse kogemuse põhjal julgen väita, et geelküüsi kandvad inimesed ei ole enamuses n-ö tõsiseltvõetavad - nad on kergesti manipuleeritavad ja nende haridustase ei ole väga kõrge.»

«Väidan, et tegemist on puhtalt raha raiskamisega ja tulemuseks ei ole mitte ilusad käed/küüned, vaid kahjustatud küüntega naised. Kahjuks leidub vähe naisi, kes oskaksid (pigem vist tahaksid) ise vaeva näha oma küüntega ja nendega midagi ette võtta (maniküür, lakk, värv jne). Loomulik ilu on alati etem kui võltsilu.»  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles