Kaheksa tegevust, millega ta minema peletad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Cosmopolitan

Juulikuu Cosmopolitan räägib käitumismallidest, mida tasub vältida, kui oled temast tõeliselt huvitatud.

1. Helistad ja saadad pidevalt sõnumeid
Läkitad talle lõputult sõnumeid, alates tekstist «Armastan!» kuni piltideni nunnudest jänestest, ühesõnaga näitad, et oled temaga suhtlemisest täielikus sõltuvuses.

2. Räägid eksidest
Oleme üsna kindlalt veendunud, et ta ei taha midagi kuulda tüübist, kes sinuga viimati seksis. Säästa teda sellest ja ta on sulle diskreetsuse eest väga tänulik.

3. Nakatad teda kassipalavikuga
Ainus asi, mis on hullem 200 kassipildi vaatamisest, on sinu karvase sõbraga kohtumine ja temast pidevalt rääkimine. Ja kui kavatsed oma kiisu teie vahele magama sättida, hakkab tal ilmselt kiire.

4. Muutud jälitajaks
Oled veendunud, et mehed valetavad ja petavad ning neil on teises linnas salapere. Arvad, et leiad tema Facebooki kontolt sellele tõestust? Tegid salakonto, et tema eksiga sõbruneda? See oli nüüd retseptiks, kuidas temast kiiresti lahti saada.

5. Nurised enda kaalu üle
Mida rohkem sa küsid, kas oled paks, seda enam ta mõtleb, et sinu nägemus endast on vildakas. Lõpeta!

6. Tüütad teda spordiülekande ajal
Sa sunnid teda mängu vaheajal kanalit vahetama, et Kanal 11 pealt modellisaate kordust vaadata ja arutada, et võitma oleks pidanud Keiu.

7. Häbistad teda teiste ees
Kui «kastreerid» teda teiste ees verbaalselt, on suhtel kiire lõpp. Kasuks ei tule ka see, kui palud tal veel lisaks poest tampoone ja Coca-Cola Lighti osta.

8. Laguned dringise peaga koost
Pole midagi hullemat, kui see, et muutud veinisena härdameelseks, sest kuulsid laulu, mis meenutab sulle aegu, mil olid 17 ja... mida 
iganes.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles