Mida kuulsatelt paaridelt õppida tasuks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rita Wilson ja Tom Hanks
Rita Wilson ja Tom Hanks Foto: Reuters

Teatud paarid on igal nädalal meedias kas lahkumineku või mõne muu skandaali tõttu, kuid leidub ka mitmeid tuntud paare, kes on ajale vastu pidanud ning kelle abielu on endiselt tugev.

Nende suhted ei pruugi olla ideaalsed (kelle omad oleks?), kuid kõigil neil paaridel on märkamatu oskus või tugevus, mis neid endiselt koos hoiab, kirjutab Glo MSN

Tom Hanks ja Rita Wilson
Nad võivad olla üks kuulsamaid Hollywoodi paare, kuid nende näod ei kaunista igal nädalal tabloidide esikaasi. Kuidagi on see paar suutnud põgeneda Hollywoodi kärast ilma oma sära kaotamata.

Donald ja Melania Trump
Neid lahutavad küll mõned aastad (täpsemini kaks aastakümmet), kuid kuigi nende suhet oleks lihtne panna kategooriasse «rikas mees, noor naine», on ilmselt vaja tugevat naist – ja palju armastust –, et igal hommikul ärgata Donaldi soengu kõrval.

Annette Bening ja Warren Beatty
Nende peaaegu 20 aastat kestnud abielu tundub tõestavat, et kurikuulsat naistekütti on võimalik muuta ühe-naise-meheks. Beatty on aastaid tagasi ühes intervjuus avaldanud, et tema jaoks peitub kõige suurem seksuaalne erutus monogaamses suhtes. Ja Bening on omalt poolt öelnud, et tema jaoks pole mehe minevik probleemiks.

Carla Bruni ja Nicholas Sarkozy
Prantsusmaa endine president ja tema kaasa on vaatamata erinevatele kuulujuttudele kokku jäänud. Kui endisest modellist Carla Brunist ilmusid päevavalgele alasti fotod, vastas väidetavalt Sarkozy hooletult, et «Carla on ilus naine».

Beyoncé ja Jay-Z
Eduka karjääri, mitmete heategevuslike projektide ja rõivabrändi tasakaalustamine on juba piisavalt hirmuäratav. Aga tundub, et Beyoncé ja Jay-Z saavad mõlemad kõige sellega hakkama ning samal ajal on neil aega ka oma peaaegu 10-aastase suhte ning väikse tütre jaoks.

Hillary ja Bill Clinton
Need kaks on läbi käinud tulest ja veest. See paar on suutnud toimida hoolimata kõigest, mis minevikus juhtus. Endise presidendi kaasa naudib oma poliitilist edu, samal ajal kui Bill Clinton keskendub heategevusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles