H&M paiskab sügisel müüki Maison Martin Margiela kollektsiooni

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: H&M

Rootsi kiirmoebränd H&M teatas koostööst Prantsuse moemaja Maison Martin Margielaga - tõeliselt moekas kollektsioon paisatakse müüki selle aasta novembris.
 

Maison Martin Margiela on laiemale avalikkusele ehk vähe tuntud, kuid moeinimeste seas tõelise kultusbrändi staatuses. Oma radikaalsete ideede ja eksperimentidega on see moemaja pikalt mõjutanud peavoolumoodi.

«Maison Martin Margiela on viimase kolme aastakümne üks tähtsamaid ja mõjukamaid moemaju. Olen selle koostöö puhul väga elevil, kuna see annab moesõpradele üle maailma võimaluse kanda Maison Martin Margiela loomingut. Sellest saab suurepärane ja meeldejääv moesündmus,» ütles H&M’i esindaja Margareta van den Bosch.

Maison Margin Margiela on moemaja, mis on alati kulgenud oma rada, kaldudes sageli kõrvale harjumuspärasest moeraamistikust, leiutades uusi vorme ning muutes riideesemete algset kasutusotstarvet.

H&M’i ja Maison Martin Margiela koostöös valminud naiste- ja meestekollektsioon jõuavad üle maailma müüki 15. novembril.

Varem on H&M teinud koostööd Versace, Lanvini, Karl Lagerfeldi, Stella McCartney’, Comme des Garçons’i ja Marniga.

NB! Vaata ka näiteid Maison Martin Margiela loomingust!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles