Milliseid vigastusi võib saada seksides?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled enne vahekorda kassi magamistoast välja ajanud? Või partneriga hotelli minnes kontrollinud, et lambid oleks tugevasti seina külge kinnitatud? Aga vanaema juurde minnes võtate isikliku libesti kaasa või kasutate käepäraseid vahendeid? 

Iga inimene tahab kogeda vaimustavat orgasmi, aga tingimusel, et pärast seda ka eluvaim sees oleks. Yahoo! News edastab erinevaid koomilisi seksimise ajal juhtunud asju, mille tulemusel on kas üks või mõlemad vahekorras olnutest mingil moel vigastada saanud.  

Kasside rünnakud

Kassid on loomult uudishimulikud olendid, seega mida sa arvad, kuidas kass reageerib, kui näeb, et hüpled voodil ilma riieteta? Õnnetud loomaomanikud on kogenud sügavaid kriimustusi seljal, tagumikul ja isegi hullemates kohtades, sest kassid on neid seksi ajal rünnanud. Mõned usuvad, et kassid üritavad sel viisil omanikke kaitsta, teised on aga veendunud, et kassid on seksi takistavad nuhtlused – igal juhul veendu enne järgmist vahekorda, et kass ei pääseks ligi.

Silmipimestavad orgasmid

Kas astud vahekorda, lootes kogeda silmipimestavat naudinguhetke? Ole oma soovidega ettevaatlik. Mõne eriti intensiivse orgasmi jooksul on ekstreemne vereringe suurenemine viinud silma veresoonte rebenemiseni, mis põhjustavad ajutist vähenenud nägemist. Mehed ja naised on arstidele kurtnud punetavaid silmi ja kahjustunud silmanägemist ilma selge põhjuseta, kuni nad tunnistavad, et on hiljuti eriti meeliülendavat seksi kogenud.

Vale libesti kasutamine

Järgnev lugu peaks iga inimese muutma ettevaatlikuks selle suhtes, mida libestina kasutada. Noormees ja tema tüdruksõber peatusid mehe vanaema juures. Kui vanaema majast lahkus, otsustasid noored natuke lõbutseda. Pärast libesti otsinguid leidsid nad nitroglütseriiniga pasta ja otsustasid, et see sobib. Kuid noored eksisid. Pasta lõi neil vererõhu lakke ja naastes leidis vanaema oma keldrist kaks alasti teadvuseta noort. Ilmselt polnud see parim mälestus oma kallist lapselapsest.

Töö boonused

Üks õnnetu Austraalia naine seksis hotellitoas, kui voodi rappumise tõttu kukkus klaasist lamp talle pähe, kahjustades nägu ja suud. Selle asemel, et kaevata kohtusse hotell, kaebas naine kohtusse hoopis oma tööandjad. Miks? Naine väitis, et sai füüsilisi ning psühholoogilisi vigastusi vahekorra tõttu, mis leidis aset tööreisi ajal. Tööandjad lükkasid nõudmise tagasi ja märkisid taktitundeliselt, et vigastused tekkisid naise enda hullamise tagajärjel.

Rasestumisvastaste vahendite tarbimine

Kõik ju teavad, et on mõistlik kasutada rasestumisvastaseid vahendeid, kuid mõnikord ei ole turvaline seks nii turvaline, kui arvad. Oraalseksi ajal on naised teadaolevalt alla neelanud kondoome, mida nende partner on kandnud. Kondoomide materjal ei ole kindlasti mõeldud inimese seedeorganitesse ning võib tekitada tõsiseid hingamisraskusi. Kondoomid võivad küll olla maitsestatud, kuid nende allaneelamine ei ole kindlasti parim mõte.

Ettevaatust klaasidega

Kui alkoholi voolab ojadena, viib üks asi teiseni ning pole siis üllatav, et seksi ajal lõhutakse tihti õlle- ja veiniklaase. Kusjuures, klaaside lõhkumine on seksi ajal lõhutavate asjade seas esikohal. Teisel kohal on voodiraamid. Kui tahad vältida valusaid sisselõikeid ja teravaid esemeid kohtades, kuhu sa neid ei sooviks, tee kindlaks, et klaasikillud oleks eemaldatud enne, kui kirehoos kogemata nende sees veerled – seda juhtub tihemini, kui oskad arvata.

Südant peatav vahekord

Kuigi seksi käigus tundub, et teil on lõbu laialt, pea meeles, et seks on siiski treening – eriti kuum vahekord põletab üle 300 kilokalori tunnis! Uuringud on näidanud, et suurenenud füüsiline tegevus seksuaalakti ajal võib kolmekordistada südamerabanduse riski seksile järgnevate tundide jooksul.

Halvav «maasikas»

«Maasikad» on teismeliste jaoks armastuse trofeed, kuid need võivad olla ohtlikumad kui esialgu tundub. Ühele Uus-Meremaa naisele tegi partner seksi ajal «maasika» ning naise vasak käsi oli vahetult pärast seda halvatud. Arstid leidsid, et mehe tehtud «maasikas» oli nii tugev, et tekitas kaelaarteris vereklombi, mis põhjustas naisel väikese insuldi.

Verevalumid, nihestused, marrastused...

Mitte kõik seksivigastused pole ekstreemsed – Suurbritannias läbi viidud uuring näitas, et üks kolmandik inimestest on vahekorra tõttu kannatanud väiksemaid vigastusi, näiteks verevalumeid, marrastusi, välja väänatud käsi või sõrmi. Viis protsenti küsitletutest ütles isegi, et neil on tulnud töölt puududa seksivigastuse tõttu. Taolist telefonikõnet on ülemusele kindlasti tore teha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles