Mida suvisesse pulma selga panna?

Kerti Kulper
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kujuta ette, et selle suve pulmakutsed on su ees laual laiali. Vaatad tühja pilguga oma riidekappi ja mõtled, mida selga panna. Su parim sõbranna korraldab ametliku tseremoonia, kolleeg päevase koosviibimise ja ärgem unustagem onutütre intiimset aiapidu. Õige riietuse valimine võib naisterahva hulluks ajada.

Veidike värvi ja langevad ning kerged kangad garanteerivad, et näed välja ilus, sul ei hakka palav ning ühtlasi oled stiilne. Stiilinõuandeid pulmakülalistele vahendab GalTime.

Päevane pulm

Suvist päeva ajal toimuvat pulma mõjutab suuresti soe ilm olenemata pulma toimumiskohast. Kangas ja õige lõige on siin võtmesõnadeks. Otsi lühemaid kleite, mis oleks õhukesest riidest ja mitte väga liibuva seelikuosaga. Õlad võivad olla paljad, seega võib kleit olla õlapaeltega või ka ilma. Juuksed võiks jätta lahti, üles pandud soeng võib tunduda liiast. Heledad mustrid on ideaalsed! Kui peaksid higistama, ei ole see nii tähelepandav. Vali rõivaid justkui oleksid minemas lõunale oma armastatuga.

Aksessuaarid olgu lihtsad ja väldi tugevalt säravaid ehteid. Kui tunned, et kannad liiga palju ehteid, siis suure tõenäosusega see nii ka on. Lihtsad kõrvarõngad, käevõru ja platvorm tallaga kingad sobivad väga hästi. (Lisaks ei pea sa muretsema, et su tikk-kontsad muru sisse vajuvad, kui üritus peaks toimuma väljas!)

Õhtune pulm

Õhtused pulmad on hea võimalus stiiliga eksperimenteerimiseks. Soe ilm on kurikuulus juustes segaduse tekitamise poolest, seega otsusta kõigepealt, mida oma soenguga teed ning vali garderoob vastavalt sellele.

Õlapaeltega riietus on mugav ning sellega ei hakka palav. Veendu, et aluspesu oleks usaldusväärne ja õige suurusega. Sel viisil ei pea sa terve õhtu neid paika sikutama. Värvidest sobivad tumedamad toonid, aga samas oleks hele värvitoon lõbusam ja ootamatum. Ideaalsed värvid suvel on sügavroosa ja türkiissinine. Pole paremat viisi päevitunud naha näitamiseks!

Lühemad kleidid ja seelikud on sobilikud, võttes arvesse aastaaega, seega otsi omale ilusad kõrged kontsad. Soojemad toonid sobivad paremini kullast ehetega. Vali lihtne pisike käekott ja oledki valmis!

Ametlik pulm

Kuna tegemist on ametliku musta lipsu nõudva üritusega, on riietuse materjal oluline. Velvet, villane riie või ükskõik, milline paksem kangas ei sobi. Paremad on hingavad, kerged ja maani langevad kleidid.

Meiki tehes ja aksessuaare valides võid fantaasia lendu lasta. Sära, pärlid, suured ehted... kõik sobib! Veendu peegli ees, et su riietus oleks terviklik. Pikk satiinist must kleit teemantist ehetega on ilus, aga ühtlasi ka aegunud. Ole originaalne!

Väike, intiimne pulm

Kui sind on kutsutud väiksesse, intiimse õhkkonnaga pulma, peaksid end privilegeeritult tundma. Ole teadlik sellest, mida kannad.

Ära riietusega üle paku ja ole elegantne. See pole õige üritus suure riski peale minekuks. Kuigi pastelsed ja heledad toonid on trendikad, oleks meresinine ilus ja klassikaline toon taolise intiimse ürituse jaoks ning täiesti sobilik suvise kliimaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles