Teele Viira vajab täielikku vabadust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teele Viira
Teele Viira Foto: Jelena Rudi

Saaremalt pärit Teele Viira rääkis Kroonika suvisele kodu-erile, et vajab täielikku vabadust, et teha iga päev seda, mis talle just pähe tuleb.

Kuigi kodune elu oli hea, kolis ta juba 16-aastaselt koolile lähemale üksi elama. «Olen iseseisev ja sain hästi hakkama juba noorelt erinevates üürikorterites elamisega. Kui ma nüüd mõtlen, siis olen omaette elanud juba pea kümme aastat,» tõdes ta.

Teele selgitas, et asi pole mitte selles, et talle ei meeldiks teiste inimestega arvestada, vaid talle meeldib see, kui teda ümbritsevad sama spontaansed ja emotsionaalselt vabad inimesed nagu ta ise.

«Meie pere ongi pigem selline Itaalia tüüpi perekond – kui me oleme koos, siis hoiame väga kokku, aga eraldi olles on kõigil omad elud ja tegemised,» rääkis Teele. «Õnneks meil ninnu-nännutamist pole, seda ma ei salli. Ei ole nii, et ma ei saa päevagi emata elada ja pean talle kolm korda päevas helistama. Kui mul on mure, siis on ema ja õde esimesed, kellele helistan, kuid mingit sõltuvussuhet meil pole.»

Loe lähemalt Teele Viira Saaremaa kodust Kroonika suvisest kodu-erist!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles