Viis naisetüüpi, keda mehed ei salli

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sageli arvavad naised, et mehed jumaldavad modellivälimusega naisi ja tunnevad end seetõttu halvasti. Kuid kas see on tõsi? Millised naised meeldivad meestele kõige rohkem ja millised kõige vähem?

Paljud naised piinavad end karmide dieetidega ning kulutavad palju raha selleks, et nende välimus oleks viimistletud. Kui mehed vajaksid selliseid ohvreid, oleks inimkond väljasuremise äärel, kirjutab geniusbeauty.com. Kõigile ju modelle ei jätku.

Siiski dogma, et mehed armastavad silmadega, kehtib. See on aga kõigest jäämäe tipp. Meestel on väga erinevad soovid ja eelistused ning igaüks otsib just endale sobivat naist nii välimuse kui iseloomu poolest. Välimus ei ole alati esmatähtis.

Küsi mõnelt mehelt, miks ta oma naist armastab. Vaevalt on vastuseks suured rinnad või blondid juuksed. Mehed armastavad oma naisi hea iseloomu, huumorimeele ja ühiste huvide pärast. Kõige olulisem on aga see eriline «miski», mis toob naise teiste naiste seas esile.

On aga teatud tüüpi naised, kel on raskem endale kaaslast leida, sest meeste silmis ei ole nad väga hinnas.

Naisülemus

Edukas ja tahtejõuline naine, kes on nii iseseisev ja ambitsioonikas, et tekitab meestes hirmu.

Igav inimene

Teda on väga raske millessegi kaasata, sest tal puudub huvi midagi uut teha. Tal puudub oma arvamus ja ta on laisk.

Kõigest sõber

Ta käitub meeste seltsis nagu oleks kodus ja tal puuduvad naiselikud omadused.

Paris Hilton

Ta on väga nõudlik - armastab lilli, luksust, ehteid ja ei oska enda soove kuidagi tagasi hoida. Mitte igaüks ei saa sellise naise ülalpidamisega hakkama. Ta hindab vaid materiaalseid väärtusi ja jätab pinnapealse mulje.

Kinnisideede kütkes olev naine

See naine katsetab kohe esimesel võimalusel mehe võimet olla abikaasa ja isa. Ta proovib nuhkida, on emotsionaalselt sõltuv ja armukade.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles