Miks noored naised eelistavad vanemaid mehi?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mary-Kate Olsen läks juba pärast 18. sünnipäeva anoreksiaravile. «Minu elus on kindlasti olnud aegu, kus pöördusin inimeste poole ning ütlesin, et minuga on kõik, see on mulle liig,» meenutas ta.
Mary-Kate Olsen läks juba pärast 18. sünnipäeva anoreksiaravile. «Minu elus on kindlasti olnud aegu, kus pöördusin inimeste poole ning ütlesin, et minuga on kõik, see on mulle liig,» meenutas ta. Foto: Reuters

Noored naised eelistavad vanemaid mehi nende küpsuse ja intelligentsuse tõttu, kuid vanem mees võib tulla koos pagasiga - eksnaine ja lapsed -, mis esialgu ilusana paistnud suhte väga keeruliseks võib muuta. 

Moedisainer, ärinaine ja endine lapsstaar Mary-Kate Olsen (25, pildil) on viimasel ajal ringi liikunud endise Prantsusmaa presidendi Nicolas Sarkozy noorema poolvenna Olivier Sarkozy seltsis. Hiljuti vallaliseks jäänud prantslane on naisest peaaegu 20 aastat vanem, tal on eksnaine ja kaks last ning imeilus näitlejannast endine tüdruksõber, kirjutab Gal Time.

Pildid sellest, kuidas Olsen ja Sarkozy koos New York Knicksi mängu vaatamas käisid, on Internetis igal pool. Sarkozy puudutas piltidel hellalt noore disaineri juukseid ja sosistas naisele kogu mängu jooksul kõrva. Asja juures on huvitav see, et kui Olsen (keda kõik teavad populaarsest 90ndate teleseriaalist «Lastega kodus») imes alles lutti, lõpetas Sarkozy keskkooli ja oli astumas ülikooli. Miks langeb üha enam noori naisi nagu Olsen vanemate meeste käte vahele?

Osade arvamuste kohaselt otsivad noored naised küpsust, enesekindlust ja tarkust – omadusi, millest noorematel meestel võib vajaka jääda. Kahekümnendates mehed, eriti nooremad kui 27-aastat, võivad olla lapsikud, kindlate eesmärkideta ja neil võib olla raskusi pühendumisega. Vanematel meestel on aga julgust naistele läheneda ja neist võib saada väga seksuaalne paar.

On naisi, kes ütlevad, et nende sookaaslased on teadlikult avatud erinevate meeste suhtes ega keskendu vaid omaealistele. Ühtlasi pakuvad vanemad mehed neid magamistoas viisil, mida kahekümnendates mehed veel ei valda. Kuid kui kõrvale jätta magamistoas toimuv, võivad noored naised olla mitteteadlikud, millised probleemid kaasnevad mehega, kel on eksabikaasa ja lapsed.

Kahekümnendates naise jaoks võib sellest kujuneda väga keeruline peredünaamika. Noorukesest naisest võib saada kasuema ilma, et ta taipaks, mis selle rolliga kaasneb. Naine peaks enda vastu aus olema ja kuulama oma südant seoses uue eluga, mille lävel ta seisab. Iga naine väärib parimat! Eksabikaasade ja lastega mehed sobivad reeglina kõige paremini naistega, kellel on sarnane emotsionaalne pagas.

Aja jooksul on meie ajudesse kinnitunud mõte mida vanem, seda parem. Inimesed seostavad vanust kogemuse ja kogemust parema sooritusega – sellest lähtuvalt leidub ilmselt kogu aeg naisi, kes tahavad vanemate meestega kohtamas käia.

Kui sul on plaanis vanema mehega välja minna, on mõistlik eelnevalt välja selgitada tema seisukohad oluliste asjade suhtes nagu abielu ja lapsed enne, kui asi liialt tõsiseks läheb. Kui olukord muutub liiga keeruliseks, mõtle sellele, kas see mõjutab su elu negatiivselt. Kui sa oled alles kahekümnendates, on sul suur osa elust alles ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles