Mida räägivad magamisasendid teie suhtest?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Millises asendis armastad sina oma kallimaga magada – kas üksteise kaisus, seljad koos või hoopis teineteisest võimalikult kaugel? Kõige levinuimad poosid toob sinuni Frauenzimmer.de.

Magamisasendid:

1. Lusikaasend: mees hoiab naist oma kaisus

Lusikaasendiks kutsutakse magamisviisi, mil partnerid magavad külili ning mees lebab naise selja taga ja hoiab oma kallima ümbert kinni. Klassikalist lusikaasendit peetakse turvaliseks - õrnem sugupool tunneb end partneri haardes kindlalt ja kaitstuna.

Selline poos annab mehele võimaluse vaba käega naist hellitada. Võib järeldada, et esimene suurem armastusepuhang on selle paari puhul möödas, kuid kirglik seksuaalsuhe ja põnevus on säilinud.

2. Lusikaasend: naine on klammerdunud mehe keha külge selja tagant

Asend, kus naine on mehe selja taga ning hoiab tema ümbert kinni, loetakse meest hellitavaks asendiks. Selline poos näitab, et just naine on suhte selgroog mitte aga mees. Naise käsi üle mehe annab õrnema sugupoole esindajal võimaluse meest kaisutada ning olla seksi algatajaks.

Mehes tekitab selline asend tunde, et ta on naise poolt armastatud. Sellised paarid on ühtehoidvad.

3. Lusikaasend: naine või mees toetab vaid käe partneri keha vastu

Selline asend viitab sellele, et mehe ja naise vahel valitseb väga tasakaalustatud ja intiimne suhe. Nad austavad oma partnerit ning annavad talle hingamisruumi ning ei kohtle üksteist kunagi egoistlikult.

4. Mõlemad on lusikaasendis, kuid üksteisega kokku ei puutu

Ilmselt on selline paar juba pikemat aega koos elanud – kirglikust armastusest ei ole siin jälgegi, kuid paar tunneb oma partnerit väga hästi. Mõlemad annavad oma partnerile väljapuhkamiseks ruumi.

5. Paar on näoga üksteise poole ning nende käed ja jalad on omavahel seotud asendis

Sellise paari puhul on armastavad ja kirglikud tunded samasugused nagu suhe alguses. Nad tahavad oma partneri lähedust tunda 24 tundi. Ka seks on neil väga intiimne. Hoiatus: selline asend võib sõltuvust tekitada!

6. Ühe käsi ja teise jalg puudutavad üksteise keha

Paar on armunud, seetõttu magavad nad näoga üksteise poole. Nad austavad teineteist ja neil on üksteise vastu suur usaldus. Mõlemad otsivad üksteiselt kaitset ka magades.

7. Laiutav asend

See paarike armastab laiutada – nad hoiavad oma käsi ja jalgu jooksu asendis. Sellise asendi puhul võib teha kaks tähelepanekut: kui su käed ja jalad ripuvad osaliselt voodist väljapoole, näitab see seda, et soovid suhtest lahkuda, kui aga kaldud laiutades kohati oma partneriga n-ö «ristuma», näitab see soovi olla iseseisev ja mitte kellestki sõltuv.

8. Seljad koos

Paar, kes otsustab sellise magamisasendi valida, armastab intiimsust, aga ka iseseisvust.
Tegemist on paariga, kes kohtleb oma partnerit võrdsetel alustel – poos näitab eelkõige sensuaalsust ja seksuaalsust. Enamik sellistest paaridest on jaganud ühist voodit juba mõnda aega.

9. Seljad vastamisi, kuid üksteisega kokku ei puutu

Kui kumbki magab oma voodipoolel, viitab selline voodipositsioon probleemidele lähisuhtes. On võimalik, et üks partneritest kannatab ka intiimsuse puudumise all.

Taoline asend võib vihjata ka sellele, et mees või naine, või ka mõlemad, on väga iseseisva olemusega. Oma mugavus on neile olulisem kui lähedus partneriga. Sellise asendi puhul võib põhjuseks olla ka tööst tingitud stress.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles