Kolm nõuannet, kuidas riided triikrauata sirgeks saada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Triigitud riided jätavad inimesest soliidse mulje. Mis aga juhtub siis, kui triikraud vahetult enne tähtsat kohtumist katki läheb? Ära satu paanikasse ja proovi järgmisi nippe.


Kõigile neile, kellel ei ole triikrauda käepärast, jagab portaal Haushaltstipps.de näpunäiteid, kuidas riided sirgeks jätta.

Nõuanne 1:

Riputa triikimist vajav riideese vannituppa, lase kuumal veel nii kaua dušši all joosta, kuni õhk niiskeks ja auruseks muutub. Korda protseduuri mõne aja pärast. Peagi märkad, et kortsud on riideesemelt jäljetult kadunud. Pärast sellist protseduuri ventileeri kindlasti vannituba, et ei tekkiks hallituse ohtu.

Nõuanne 2:

Kui sul ei ole triikrauda käepärast, klopi riideeset kohe pärast pesu mitu korda ning aseta see korrektselt riidepuu peale kuivama. Kui riie ei ole väga kortsuv, saavutad soovitud tulemuse.

Nõuanne 3:

Riideid saad päris hästi ka fööni abil kortsudevabaks. Niisuta kõigepealt riided ja kuivata need seejärel fööniga kuivaks. Pihusta jämedamatele kortsudele vett, föönita ja silu kortsud käega välja, väiksemad kortsud kaovad iseenesest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles