Eesti tippmodell: süda ütles, et see võit on minu jaoks loodud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti tippmodelli» kolmanda saate võistlustööd
«Eesti tippmodelli» kolmanda saate võistlustööd Foto: Kanal 2

Sisetunne ütles 15-aastasele Helinale algusest peale, et ta väljub modellisaatest võitjana. «Ma andsin algusest peale endast maksimumi ning sain asjale pihta pulmapildistamisel, seda hetke võibki nimetada minu tõusu alguseks,» arvab Pärnumaa tüdruk Helina Metsik.
 

Võistluse pesamunal õnnestus napsata Triinu Lääne (21) ja Ksenija Vassiljeva (17) eest aastane leping Londoni tippmodelliagentuuriga Premiere, kirjutab Õhtuleht.

«Ma arvan, et mul oli palju trumpe: kiire areng, loomulikkus ja pikkus (177 cm), iseloom,» loetleb Helina.

«Ma tean, et see modellileping on mu elus suur muutus, aga seda särtsu olen ma oma rutiinsesse ellu juba ammu oodanud – arvan, et Londonis ootavad mind karjääri algus ja tihedad tegusad päevad,» usub Helina.

Õpinguid ei plaani Pärnu Koidula gümnaasiumis põhikooli lõpetav neiu katkestada: «Londonis olen enamjaolt vaheaegadest ja vahel ka kooli ajast, aga välismaalgi saab õppida.»

Eesti tippmodelli tiitli võitnud Helina loodab teha fantastilise, vähemalt 20-aastase karjääri ning unistab pääsemisest moeajakirja Vogue kaanele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles