Robert Kõrvits imestab, miks kosmeetika naistele nii enesestmõistetav on

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kõrvits
Robert Kõrvits Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

«See, kuidas naised ütlevad, et jah, seda kõrvatagust matistavat öökreemi, seda on väga vaja...ja teatatakse seda sellise näoga, et mul ei ole mitte midagi vastu öelda – jääb vaid üle nõustuda, et see on tõesti hea ja vajalik,» imestas kolmapäeval Cosmopolitani iluauhindade jagamisel õhtujuhi rolli täitnud Robert Kõrvits.

Lisaks keerulistele kosmeetikatoodete nimedele, paneb Kõrvitsa kukalt kratsima see, kust naised toote olemasolust teavad ja kust on tulnud veendumus, et neil seda toodet üldse vaja on, kirjutab Õhtuleht. «See on minu jaoks suur müstika!» raputas Kõrvits pead.

«Kui mina toon mõnikord koju korraga kaks kasti õlut, siis ei suuda ma mitte kunagi nii veenvalt öelda, et seda on väga-väga vaja,» lausus Robert Kõrvits.

Siiski tunnistab Kõrvits, et kasutab mõnikord ka oma naise kosmeetikatooteid nagu näiteks šampooni või vannipalle hea meelega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles