Viktoria Ladõnskaja: lapse sünniga leidsin taas iseenda

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktoria Ladõnskaja
ajakirjanik
Viktoria Ladõnskaja ajakirjanik Foto: Peeter Langovits

Eesti Ekspressi ja rahvusringhäälingu ajakirjanik Viktoria Ladõnskaja (30) peres kasvab pooleteistaastane tütar Uma-Sofia ning naine tunnistab ajakirjas Naised, et emaks saamine on talle palju uut õpetanud.
 

«Lapse sünd ei ole ainult uue elu algus, sealt algab ka sinu uus elu,» kirjeldas naine õhinal. «See on imeline, et just tütreke õpetab mind uuesti pöörama tähelepanu pisiasjadele, millest suured nii tihti mööda lähevad, ehk seisma jääma, kuulama linnukest, puudutama puu värskeid võrseid, nuusutama tärganud lille.»

Ühe hoopis erilise tahu tõi emakssaamine Viktoria ellu veel. «Lapse saamisega mõtestad enda jaoks ümber oma kulinaarsed kired. Hakkad toituma tervislikult, aga elama täisväärtuslikult. Minu elus on nüüd palju rohkem värve, helisid, maitseid, lõhnu. Ja ma olen lihtsalt õnnelik, sest nüüd on mul keegi, piiramatu armastusega silmades, armastusega, mida ei tohi reeta.»  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles