Ene Ergma: hea tervise alus on õnnelik lapsepõlv

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ene Ergma.
Ene Ergma. Foto: Mihkel Maripuu

Riigikogu esimees Ene Ergma (68) usub, et tema tervis on korras sportliku ja õnneliku lapsepõlve tõttu, selgub ajakirjast Naised.
 

«Mul on olnud väga õnnelik lapsepõlv, mis tähendas seda, et mul puudusid televiisor, arvuti ja mul oli võimalusi, väga palju võimalusi Viljandi lossimägedes suusatada, joosta, ja tennist mängida,» meenutas Ene ja lisas, et tennis on alati olnud tema suurim spordikirg.

Naine kinnitas, et sportimine on väga tähtis juba noorest east. «Nagu ka see, kui sinu peres on olnud toredad vanemad - siis oled sa kindlasti kogu oma elu palju õnnelikum,» usub ta.

Parim puhkus argimuredest on Ene jaoks olnud alati tennis, kuid et sama võimsusega nagu kunagi varem ta enam mängida ei saa, teeb ta tihedamini kepikõndi. «Aga mulle see üldiselt ei meeldi. Mulle meeldib tennis. Kepikõnni ajal mul käed ja jalad käivad, aga pea mõtleb oma mõtteid edasi. Tennises sa pead mõtlema ainult mängu peale,» selgitas ta, miks aitab tennis kõige paremini lõõgastuda.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles