Kaire Vilgats: mõni inimene räägib ennast ilusaks

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaire Vilgats
Kaire Vilgats Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Laulja Kaire Vilgats (36) andis ajakirjale Naised intervjuu seoses naismaadleja rolliga uues Endla teatri etenduses ning rääkis lisaks maadlusele ja spordile ka naiselikkusest ja ilust.
 

Küsimusele, mis on mehelik ja mis naiselik, vastas Kaire, et tema meelest eksisteerib klassikaline ilu ainult pildi peal. «Kui aga inimesi ja reaalset elu vaadata, siis mingi naiselikkus ja mehelikkus mind ei huvita. Mõnes inimeses ongi nii, et sa vaatad teda ja ta räägib ennast ilusaks. Ma tean, et see kõlab nagu muinasjutt, aga mis seal teha. See inimene on sisemiselt ilus ja kõik ning mulle piisab,» selgitas ta.

Tõeline naine peab aga Kaire arvates olema see, kes on kodus ja pere jaoks olemas. «Olid ajad, kus ma mõtlesin teisiti, aga praegu olen taas oma arvamust muutnud. Ilmselt on see tingitud perest ja meie ühistest tegemistest. Naine ei tohi oma meest ja lapsi unarusse jätta ning lihtsalt rassida. Siinkohal koputan kõvasti ka enda südametunnistusele.»  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles