«Koduperenaiste» Teri Hatcher teiste näitlejatega läbi ei saanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teri Hatcher.
Teri Hatcher. Foto: SCANPIX

«Meeleheitel koduperenaiste» seriaali näitlejad tunduvad olevat justkui üks suur pere – kaheksa aastat koos ühe projekti kalla töötamine ei ole mingi nali. Tuleb aga välja, et suhted näitlejate vahel ei ole olnud sugugi harmoonilised. Nimelt ei saa teised naised läbi Susanit kehastava Teri Hatcheriga.

«Meeleheitel koduperenaiste» seriaali tootmine lõpetati ning hüvastijätupeol otsustasid parimad sõbrannad nii elus kui ekraanil maailmale näidata, et Teri nende kampa ei kuulu. Eva Longoria, Felicity Huffman, Vanessa Williams ja Marcia Cross kinkisid meeskonnale tänusõnadega mälestuskaardid, millele oli alla kirjutatud vaid nende endi nimed, vahendab Geniusbeauty.com.

Suure tõenäosusega Teri Hatcher ei teadnudki mälestuskaartidest midagi ja selle nipiga tõmbasid kaastöötajad ta justkui staaride seast maha. Sarja looja Marc Cherry ei hoidnud samuti enda tundeid vaos ja ütles avalikult, et Teri Hatcher on maailma kõige õelam naine.

Näitlejanna ise aga kaastöötajate kommentaaridele samaga reageerinud ei ole. Ta mainis vaid, et ei avalda kunagi tõtt nende keerulise teekonna kohta ja soovib kõigile head.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles