Kuidas hakkama saada, kui pead oma eksiga koos töötama?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

See, et tööl armutakse ja suhteid luuakse, ei ole midagi eripärast. Alati võib aga juhtuda, et suhe puruneb. 

Lahkuminekud on isegi rasked, aga kui oled sunnitud eksiga päevad läbi koos olema, võib see olla eriliseks piinaks, kirjutab Huff Post.

Võid vähendada oma hingevalu ja ebamugavustunnet õige lähenemise, ausa vestluse ja kavalusega, ilma et peaksid oma tööpanust või reputatsiooni ohvriks tooma.

Valmistu ette

Kui märkad, et sul hakkab tekkima tööl suhe, mis astub sõpruse piirist üle, siis pange reeglid juba enne paika. Arutage läbi, kuidas võiksite lahkumineku korral käituda, et teaksite, milleks valmis olla.

See võib tunduda pessimistliku ja ebaromantilisena, eriti kui seda teha kohe suhte alguses. Aus lähenemine on aga sellises olukorras hädavajalik, et sa ei peaks hiljem ebameeldivuste tõttu töökohta vahetama.

Pane päevaplaan paika

Kui eksi nägemine teeb sulle nii palju tuska, et võid tööl nutma puhkeda, siis pane tähele, millal ja kus teda näed. Seejärel saad hakata vältima temaga samal ajal lõunale minekut või koridoris kohtumist.

Kujutle, et ülemus jälgib

Kui sul on raske oma emotsioone ohjeldada, siis võid ette kujutada, et ülemus jälgib iga su liigutust. Võib-olla aitab see sul koos püsida ja viisakaks jääda.

Lahkuminek ei pea muutuma seebiooperiks. Ausate kokkulepete ja nutika planeerimisega võid vähemalt väliselt jätta mulje, et kõik on korras ja sa oled lahkuminekust üle saanud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles