Marvi Vallaste: melanhoolsus võib tabada ootamatult

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Leplandi saadab Eurovisioonil taustalauljana alati särav Marvi Vallaste.
Ott Leplandi saadab Eurovisioonil taustalauljana alati särav Marvi Vallaste. Foto: Jelena Rudi

Eurovisioonil Ott Leplandi saatev Marvi Vallaste rääkis Kroonikale antud intervjuus, et melanhoolsus võib tabada teda hetkel, mil ta ei oska seda oodatagi.

«Käid näiteks kuskil ringi, tegeled igapäevaste asjadega, teed proove, otsid uusi lugusid, kuulad muusikat… see tuleb peale,» rääkis ta. «Nii lihtsalt tulebki!»

Marvi nentis, et ta ei ole veel ära õppinud, kuidas seda tunnetetulva takistada. «See seisab alles ees,» lisas ta. «Kuid melanhoolsus ei ole samas üldse negatiivne tunne.»

Lauljanna tõi näiteks, et talle võib esinedes publiku seast silma jääda mingi laps. «Sa näed, et ta on eriline, näed, mida ta seal teeb – lihtsalt näed mingit võõrast inimest, aga ta läheb sulle mingil seletamatul põhjusel nii hinge, et kannad seda tunnet endaga veel tükk aega kaasas. Ja siis vajudki kuhugi oma mõtetesse ära.»

Loe lähemalt Marvi mõtetest ja laulmisest värskest Kroonikast!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles