Karmen Pedaru ilu tagavad hea uni ja õlid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dior haute couture kevad/suvi 2012 (modell Karmen Pedaru)
Dior haute couture kevad/suvi 2012 (modell Karmen Pedaru) Foto: SCANPIX

Supermodell Karmen Pedaru rääkis Kroonikale antud intervjuus, et ta parimaks ilunipiks on kindlasti hea uni, kuid ta kasutab näol ja kehal ka õlisid.

Modell selgitas, et kuigi varem ta eriti meiki ei kandnud, siis nüüd meigib ta end, kui käib väljas. «Ma vihkan foundationit (jumestuskreemi – toim.). Ma ei pane näonahale midagi, ainult silmad värvin ära. Ja enne magamaminekut puhastan näo ära.» Olulisteks pidas ta ka head spaad, massaaži ja näohooldust.

22-aastane neiu nentis, et klubid talle ei meeldi, kuid baarides käib ta küll. «Kuna ma olen noor, siis energiat on mul küllaga. Järgmisel päeval on natuke raske, aga hea hommikusöök ja vesi aitavad,» rääkis Pedaru.

Modelli sõnul ei ole ta veel avastanud, et oleks ilus. «Ma ei ole seda kunagi niimoodi mõelnud, et ma olen ilus või ei ole. Mulle piisab sellest, et ma olen endaga rahul. Olen siia ilma nii sündinud ja ma aktsepteerin seda.»

Loe lähemalt modellitööst värskest Kroonikast!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles