Kümme põhjust, miks kaugsuhe on hea

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suur osa inimesi arvab, et kaugsuhe nõuab väga palju tööd, et see toimiks. Enamik arvab, et sel ei ole mõtet. See pruugi aga alati nii olla.

Kaugsuhe võib teile mõlemale mõjuda väga hästi isikliku arengu seisukohalt ning samuti testib see sidet teie vahel, kirjutab The Stir.

1. Füüsilistele vihjetele sõltumise asemel õpitakse kaugsuhtes omavahel paremini suhtlema, et vajalik sõnum arusaadavalt kaaslaseni jõuaks.

2. Kaugsuhtes hindad kõrgemalt aega, mil saate koos olla.

3. Kuna sõltute paljuski omavahelisest suhtlusest, õpite ausalt tundeid avaldama. See on paljudele väga raske.

4. Te tülitsete vähem, sest ei taha raisata hinnalist koosolemisaega mõttetustele.

5. Vihahoos väljaöeldud salvamised jäävad enamasti ära, sest jõuate enne taaskohtumist maha rahuneda.

6. Peate vähem tegelema partneriga seotud tüütute asjadega nagu haisvad sokid, prilllaua vale asend jms. Enamasti näed ta parimat külge.

7. Tänu tehnoloogiale saate suhelda näost-näkku ka siis, kui asute teineteisest kaugel.

8. Õpite olema ausad ka siis, kui see teeb kaaslase kurvaks. Parimad suhted põhinevad aususel ning vajadus selle järele on kaugsuhtes isegi olulisem.

9. Sul on ruum ja võimalust, et mõelda selle peale, mis on just sulle suhtes kõige olulisem. On see seks? Pühendumus? Ühised huvid?

10. Kaugsuhe annab kaine pildi sellest, kas suhe on jätkusuutlik või mitte. Nii on lihtne mõista, kui oluline partner sulle on.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles